workbox #12 house front – not

I know it’s a make-believe embroidered house but I had to turn what I had planned to be the front of the house into the back of the house when it became obvious that I hadn’t left much space between the windows for a door plus surround that looked in proportion. Silly I know. Anyway, here’s what’s now the back of the house and the first gable end with additional leaves and stems on the “Boston Ivy”.

6 Responses to “workbox #12 house front – not”

  1. e1aine Says:

    It’s beautiful. Happy accident I’d say!

  2. Catherine Says:

    This looks lovely! I’m glad you could adapt it and still be happy with it.

  3. virtuosewadventures Says:

    Charming. Even if it didn’t go quite according to plan!


I like it when people write to me

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.